Ποιοι Είμαστε


ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Στην Νεάπολη, από το 1998 το πολύΤΥΠΟ, με αμείωτο ενδιαφέρον, στηρίζει μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στο χώρο της γραφιστικής και της έντυπης παρουσίασης.
Μια από τις κύριες δραστηριότητες της εταιρίας πολύΤΥΠΟ είναι η εξυπηρέτηση εντύπων μεγάλων ποσοτήτων με σταθερή ποιότητα στις υπηρεσίες και γνώση από την πολυετή εμπειρία στο χώρο αυτό.
Το πολύΤΥΠΟ με τη συνεχή ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού αλλά και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό του, παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Λόγω της αυξημένης ζήτησης για ακόμα ταχύτερες παραδόσεις, το πολύΤΥΠΟ ικανοποιεί τα αιτήματα των πελατών του με μικρότερα τιράζ για άμεση παράδοση και ελαχιστοποίηση του στοκ σε έντυπο υλικό.
Παράλληλα, η στενή σχέση του πελάτη με το πολύΤΥΠΟ σε όλα τα στάδια της εργασίας, διασφαλίζει το βέλτιστο αποτέλεσμα, κυρίως με συνέπεια και εξασφάλιση των προδιαγραφών κάθε απαιτητικής εργασίας.
Το πολύΤΥΠΟ συνεχώς βοηθά, εξελίσσει τους ήδη υπάρχοντες πελάτες και καλοσωρίζει τους νέους του πελάτες παρέχοντας συμβουλές στις έντυπες ανάγκες τους.
Οι λύσεις που παρέχονται είναι ποικίλες όπως η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι ίδια για κάθε εργασία και σε όποιο παραγωγικό στάδιο της εκτύπωσης και αν βρίσκεται.